Om Grundejerforeningen Fruekilden

På den Lysegrønne ø Bogø ligger Grundejerforeningen Frukilden, som er en grundejerforening for sommerhusejere. Fruekilden ligger på den østlige side af Bogø med en smuk udsigt til både Falster og Møn over Grønsund – samt til (alt efter hvor i området man befinder sig) Bogø Østerskov – Letten (det lavvandet farvand mellem Bogø og Møn – Østersøen samt Sjælland. Alt i alt et meget naturskønt område med mange muligheder for naturoplevelser og friluftaktiviteter.

GF. Fruekilden ligger inde på Bogø. Der er ikke direkte adgang til strand eller kyst fra området. De bedste bade muligheder er på Bogøs vestlige side ved Skånningen, hvor der også er en mindre havn.

I Fruekildens område er der rigtig mange stier, der forbinder området på kryds og tværs.

GF. Fruekilden har 226 medlemmer, som alle har pligt til at være medlem af foreningen jf. den tinglyste deklaration, der er gældende for området.

GF. Fruekilden er startet i 1980 ca. to år efter udstykningens begyndelse. Du kan læse mere om foreningens historie her.

På Bogø er der en dagligevare butik. Daglig’ Brugsen ligger midt på hovedgaden og har åbent hele året – alle ugens dage. Selv Jul – Påske og Pinse.

Området dækker flg. veje.

Sejlet                 28 parceller  her af   7 ubebygget

Tragten             36 parceller  her af   4 ubebygget

Kværnen           42 parceller  her af   11 ubebygget

Omgangen       38 parceller  her af    15 ubebygget

Vindrosen         30 parceller  her af    6 ubebygget

Akslen                11 parceller  her af  3 ubebygget

Valsen               41 parceller   her af  9 ubebygget

Du kan hente et kort over GF Fruekildens område her.